Relatia de cuplu. Editia 2015

cuplu brasov

Drumul de la dependenţă la independenţă a partenerilor de cuplu este presărat cu multiple crize existenţiale venite cu scop de maturizare şi iubire de omul întreg. “A iubi un om înseamnă a-l vedea aşa cum l-a intenţionat Dumnezeu”(Dostoievski)

Uneori putem spune că a iubi înseamnă  a trece dintr-o lume în alta, din cunoscut în necunoscut.  Puntea ți se deschide în fața acestei minuni a vieții, trecerea dintr-o stare în alta si te îndeamnă să o străbați invitându-te într-o călătorie…

Uneori, un om devine pentru tine un Univers întreg sau, alteori tu ești întregul Univers al altcuiva. Iubirea celuilalt te face să zbori, dar în același timpte poate răni profund. Iubirea e un foc ce te arde, te poate devasta sau te poate purifica.

Uneori, un alt fel de iubire îți încălzește inima, o iubire care nu cere nimic în schimb, nu-i pretinde nimic celuilalt, ci îl lasă să fie. Iubirea care te umple pentru că iubești, nu pentru ca ești iubit/ă, iubirea care te lasă liber/ă pe tine și pe celălalt, iubirea care se dăruiește pe sine, care se uită pe sine.

În acest workshop vom iniția o primă călătorie a sufletului prin exerciții psihodramatice, artă biografică și lucru artistic într-un spațiu al siguranței și al deschiderii.

Fiecare workshop pe care il organizam are o tematică diferită, menită a explora o dimensiune importantă a relaţiei de cuplu.Metodele abordate sunt extrase din art terapie, psihodrama, terapia prin joc, artă biografică.

Când, unde, cât, cum?

Ne intalnim intr-un cadru intim pe str.Nicopole nr.59 vineri 26 septembrie la orele 17.00.

Costul workshop-ului este de 20 lei/oră, cu posibilitatea de a acorda o reducere la taxa atelierelor ce vor urma, dacă este cazul.

Workshopurile noastre iti pot aduce regasire, vindecare si intregire in noi insine dar si in legatura cu persoana de langa noi.Psihoterapeutul nostru te poate indruma, sprijini si sustine in drumul vietii facilitandu-ne reasezarea sufleteasca si regasierea raspunsurilor la intrebarile existentiale prin metode psihodramatice.

Cine este psihoterapeutul?

Moderator şi trainer: Gratiela Simona Grigorescu, psihoterapeut autonom psihodramatician, clinician, art-terapie, artăbiografică.

Autorizat de Colegiul Psihologilor din România Cod de înregistrare Nr.7629/2009.