Intalnire cu feminitatea mea. Editia 2015

feminity brasov

Imaginea cea mai profundă a femininului, pe care orice om o poartă în suflet, izvorește din trăirea legată de mama sa. Oricum ar fi această trăire în viața personală a fiecărui om, ea este o urzeală făcută din gesturile originale pe care mama le face cu copilul ei. Astfel acest principiu se manifestă prin gesturi materne, concretizate prin: a  primi, a aștepta, a purta a spera a da viață.Astfel, mama este arhetipul esențial al elementului feminin.

Există desigur, un alt arhetip al femininului, diametral opus al acestuia.Acestarhetip reprezintă tot ceea ce este ideal uman,(respectiv,  ideal masculin): a acepta provocarea de a câștiga”fecioara” drept cel mai prețios bun de pe pământ.

Aceste principii diametral opuse feminin-masculin, cer a fi explorate în cadrul acestui workshop, cu scopul de a putea înainta prin desișul întrebărilor existențial-umane.

Feminitatea este o taină. Noi devenim femei cu fiecare treaptă a vieţii, cu fiecare lacrimă, cu fiecare relaţie, cu fiecare dor…

Ce mă inspiră ca şi femeie?

Ce momente frumoase și ce răni mi-au plăsmuit sufletul de femeie?

Care este calitatea specifică feminităţii mele şi cum o pot exprima eu?

Acestea pot fi doar cateva întrebări călăuzitoare către noi înşine.

Este un atelier de lucru adresat doamnelor şi domnişoarelor cu scopul găsirii, înţelegerii şi acceptării feminităţii noastre. Este o provocare de a merge pe drumul feminităţii noatre, întâlnind diverse faţete ale acestui principiu. Va fi un atelier de descoperire şi de experimentare a laturilor mai ascunse poate, ale feminităţii noastre, unde: ne vom reaminti, vom retrăi, ne vom presimţi ne vom re-crea, ne vom reîndrăgosti de noi înşine.

Imaginează-ţi pentru o clipă că te opresti din goana ta nebună de a fi totul, de a dărui totul. Imaginează-ţi că te reîntorci la tine şi căîţi alchimizezi vulnerabilităţile în forţe ale destinului. Imaginează-ţi că te reinventezi, după ce ţi-ai privit în ochi slăbiciunile, neîmplinirile, nostalgiile, şi ai decis ca cea mai frumoasă poveste de iubire este cu tine însăţi, aşa cum te descoperi, fragila şi puternică în acelaşi timp.

Prin diverse metode psihoterapeutice, in sesiunile  Atelier de Feminitate vom scoate la lumină mecanismele inconştiente ale feminităţii şi umanităţii din noi.

Când, unde, cât, cum?

Ne intalnim intr-un cadru intim pe str.Codrul Cosminului nr.114A, Brasov,  sambata 29 noiembrie la orele 11.00.

Costul workshop-ului este de 20 lei/oră, cu posibilitatea de a acorda o reducere la taxa atelierelor ce vor urma, dacă este cazul.

Workshopurile noastre iti pot aduce regasire, vindecare si intregire in noi insine dar si in legatura cu persoana de langa noi.Psihoterapeutul nostru te poate indruma, sprijini si sustine in drumul vietii facilitandu-ne reasezarea sufleteasca si regasierea raspunsurilor la intrebarile existentiale prin metode psihodramatice.

Cine este psihoterapeutul?

Moderator şi trainer: Gratiela Simona Grigorescu, psihoterapeut autonom psihodramatician, clinician, art-terapie, artăbiografică.

Autorizat de Colegiul Psihologilor din România Cod de înregistrare Nr.7629/2009.