Comunicare eficienta dincolo de mituri si prejudecati. Editia 2015

workshop brasov

Afla despre tine cum poti comunica eficient cu ceilalti, cine esti si ce simti in relatiile cu ceilalti, cat esti de deschis la nou, la comunicare si la o mai buna intelegere fata de noi si fata de cel de langa noi.

Te invitam sa iei parte la o intalnire cu specialisti care ne ajuta sa devenim mai asertivi si sa ne raspundem unor intrebari legate de diferentele de comunicare dintre genuri.

Invatam impreuna aplicand informatiile noi, participand la activitati interactive, in exercitii de autoevaluare si dezvoltare personala. Pleci acasa cu cateva informatii despre comunicarea autentica, asertiva, cu cateva raspunsuri si poate cu cateva numere noi de telefon in agenda.

Workshop-ul se adreseaza tuturor celor in cautare de socializare, dezvoltare personala si de cateva ore practice si utile petrecute intr-o ambianta placuta.

Daca esti deschis sa vorbesti despre tine si sa inveti si sa cunosti oameni si lucruri noi, te asteptam sa petreci impreuna cu noi timp de 3 ore.Cu siguranta vei invata ceva despre tine, despre ceilalti, lucruri pe care poate nu le stiai.

Cost workshop – 50 lei (include 3 ore de workshop, manual de curs, si nu in ultimul rand o mica gustare/ apa, sucuri)

Numar maxim de locuri  este de 15, iar participarea la workshop se face pe baza de inscriere. Confirmarea se face doar dupa plata taxei de participare.

De la cine invatam?

Psiholog si psihoterapeut Hosu Roxana - cu formare in consiliere psihologica, psihoterapie, psihologia muncii si organizationala, si psihologia transporturilo, trainer.

Psiholog si psihoterapeut Neagoe Graţiela - cu formare in psihoterapie si psihologie clinica.

Te asteptam cu drag!Inscrie-te!