Ce, cum, cat primesc si ofer intr-o relatie. Editia 2015

intalniri brasov

Ne asteptam ca ceilalti sa stie cum sa ne arate si cum sa ne ofere ceea ce avem noi nevoie de la ei, de la iubire si apreciere pana la chestiuni legate de o convietuire confortabila. Insa uneori nu primim ce ne dorim, nu pentru ca celorlalti le pasa mai putin de noi, ci pentru ca ei nu inteleg ce si cum ar trebui sa ne dea pentru a ne multumi. Sau poate nu stim sa primim ceea ce ne este dat, interpretand diferit felul in care cei din jur ne arata afectiunea, atentia sau timpul lor.

Pe scurt: “Am nevoie de la tine de mai multa atentie. As simti ca esti mai atent/a cu mine daca am petrece aceasta dupa-masa impreuna mergand la o plimbare. Esti dispus/a si disponibil/a pentru asta? Acesta este un mod de exprimare a nevoilor. Transmitem ce ne dorim, cum ne-ar face asta sa ne simtim, de ce avem nevoie de acest lucru si verificam daca celalalt a inteles si e dispus sa implineasca nevoia noastra. Reciproca e valabila de asemenea, si ar fi de dorit sa stim mereu ce asteapta ceilalti de la noi astfel incat sa simta ca sunt apreciati.

Specialistii nostri te invita la acest workshop, unde invatam impreuna cum sa exprimam mai concret ce, cum si cum primim si oferim intr-o relatie, de orice tip ar fi ea. Vei pleca acasa cu dorinta de a lamuri ceva in relatiile deja existente in viata ta, si cu nerabdarea de a-ti crea relatii noi, autentice si sincere.

Cost workshop: 50 ron (include 3 ore de workshop, manual de curs, o mica gustare/apa/suc)

Locuri disponibile – maxim 10.

Participarea se va face prin inscriere pe site-ul nostru si plata taxei de participare.

Intr-o ambianta placuta si securizata pe parcursul a 3 ore, cu o mica investie financiara dar mare pentru sufletul nostru, invatam cum sa le aratam celorlati aprecierea cat mai exact si cum vrem sa o primim pe a lor.

De la cine invatam?

Psiholog Hosu Roxana - cu formare in consiliere psihologica, psihoterapie, psihologia muncii si organizationala, si psihologia transporturilo, trainer.

Psiholog Neagoe Graţiela - cu formare in psihoterapie si psihologie clinica.

Te asteptam cu drag!