Regulament de participare la evenimente

1. Pentru a participa la un eveniment organizat de ”Party for You”, trebuie să îndeplinești simultan următoarele condiții: 

  • Să fii împlinit 18 ani cu cel puțin o zi înainte de organizarea evenimentului. Excepție fac evenimentele care sunt dedicate minorilor și au acordul părinților.
  • Să fii deja sau să te înregistrezi ulterior ca membru în comunitatea noastră, pe www.partyforyou.ro
  • Să achiziționezi un bilet valabil, dacă există vreo taxă în acest sens. Dacă este un eveniment gratuit, atunci ai putea să faci măcar o rezervare. S-ar putea să fie aglomerat!

2. Prezența la evenimente se face cu cel puțin 15 minute înainte! Te rugăm să nu întârzii, iar dacă se întâmplă acest lucru te rugăm să ne contactezi.

3. Este important să ai la tine cartea de identitate / buletinul. Dacă acest lucru nu se întâmplă atunci este pe răspunderea ta. 

4. Dacă ai cumpărat un bilet la un eveniment, și nu vrei să mai ajungi, atunci trebuie să ne contactezi cu cel puțin 24 de ore înaintea evenimentului. De asemenea, dacă din lipsă de participanți sau alte motive, este amânat sau anulat un eveniment, noi vom anunța public pe site-ul nostru. Solicitările din partea ta, trebuie să fie făcute în scris pe adresa noastră de email. 

5. Dacă sunt evenimente la care nu ai anunțat, în termenul stabilit, faptul că nu poți să ajungi,, atunci ne rezervăm dreptul de a reține contravaloarea biletului. Acest lucru este valabil și pentru evenimentele organizate în afara orașului, însă informarea trebuie să o faci cu cel puțin 7 zile înainte de eveniment. Ne poți contacta telefonic, prin sms, email sau rețele de socializare.

6. În calitate de participant la evenimentele organizate de ”Party for You, ești obligat să foloseşti un limbaj civilizat și să ai un comportament adecvat. În caz contrar organizatorii își rezervă dreptul de a te exclude din cadrul evenimentului fără restituirea contravalorii biletului de participare.

7. Organizatorii evenimentelor își rezervă dreptul de a selecta participanții. De asemenea, ”Party for You” își rezervă dreptul de a selecta membrii comunității.