ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce înseamnă ”Party for You”?

”Party for You” este o comunitate de prieteni menită să ajute socializarea în viața reala și nu virtuală. Ne adresăm celor care doresc să își facă prieteni noi, celor ce doresc să petreacă în oraș sau să ia parte la cele mai tari petreceri din Brașov. Noi creem evenimente, strângem gașca și mergem la evenimente, sau pur și simplu organizăm excursii, petreceri tematice și nu numai.

Câte persoane pot participa la un eveniment?

De regulă, în funcție de genul evenimentului (iesire în natură, workshop) se vor forma grupuri între 10 – 30 persoane (femei și bărbați), pe categorii de vârstă. Un party, de exemplu, va întruni aproximativ 50 de membri sau mai mult.

Cum mă îmbrac la un eveniment?

Îți recomandăm să te îmbraci confortabil, însă ține cont de tematica evenimentului. De exemplu într-o excursie cu siguranță ar trebui să ai o ținută sport. La un eveniment social – cultural adoptăm o ținută “smart casual”, iar la evenimentele ”Party” îți sugerăm o ținută specială. Te vom ajuta în momentul în care vom prezenta fiecare eveniment în parte.

Ma voi simți confortabil dacă vin singur(ă)?

Categoric da. Colegii noștri, dar și ceilalți membri vor fi prezenți alături de tine din primul moment și te vor ajuta pe parcursul evenimentului să te integrezi cu ușurință. Te vei bucura de o atmosferă relaxantă și vei socializa cu ușurință. Stai calm/ă, nu ești singura persoană care vine singură, iar distracția este garantată. Suntem prieteni cu toții, o să îți placă asta. Trebuie să știi că prezența la eveniment se face cu minim 15 minute înainte de ora stabilită.

Pot să particip la evenimente dacă nu locuiesc în Brașov?

Da! La evenimente poate să participe orice persoană care nu locuieşte în Brașov. Ba chiar ne face plăcere să cunoaștem oameni noi și din alte localități. Înregistrează-te pe site-ul nostru și înscrie-te la evenimentele preferate. Dacă nu sunt evenimente în desfășurare, atunci ne poți sugera chiar TU unul nou!

Cum devin membru ”Party for You”?

Cel mai simplu este să dai click pe butonul “Înregistrează-te” și să completezi formularul de înscriere. Este simplu! Este GRATUIT!