Idei de distractie pentru weekend destinate corporatistilor

Written by Published in Idei de petrecere
petrecere idei

Esti corporatist? A sosit timpul sa fii rasplatit pentru munca asidua pe care o depui, pentru numeroasele ore pe care le petreci in birou atunci cand cunoscutii tai se bucura de soare si pentru regulile stricte pe care le respecti in cadrul organizatiei careia iti dedici timpul. Intreaga ta echipa este invitata sa se bucure de timpul liber in prezenta colegilor, a superiorilor si a prietenilor cu care ai contact in realitatea virtuala mai mult decat live. Daca te-ai saturat sa-ti vezi colegii cu castile pe urechi si un badge nelipsit in pauze, alaturati-va celor mai placute petreceri in timpul carora va veti cunoaste mai bine si veti crea legaturi de neuitat.
Ai avut multiple idei de petreceri insa nimeni nu le-a luat in considerare si simti ca e timpul sa existe un echilibru intre viata personala si cea profesionala? Ia in considerare cele mai inovative idei de petreceri pe care ti le propunem, vino cu ideile tale proprii si lanseaza invitatiile la eveniment. Ai sansa de a-ti transforma rutina profesionala intr-o continua socializare impreuna cu toti membrii corporatiei, de a crea un mediu de lucru prietenos, occidental. Pana atunci, inspira-te din cele mai populare propuneri care au fost testate de sute de corporatii din afara Romaniei:

idei de petrecere vintage

Petreceri cu tematica – acest gen de evenimente sunt intotdeauna un succes. Tematicile pot fi adaptate in functie de persoanele care doresc sa petreaca timpul impreuna cu colegii si superiorii intr-un mod cat mai amuzant, dar si celor care isi doresc sa patreze o nota profesionala. Cele mai populare petreceri sunt cele cu tematica vintage, rock, word party, nopti arabesti, jungle party, prohibition party, etc.

petreceri vin si branza

Wine & Cheese – evenimentele la care sunt prezente aceste doua elemente sunt intotdeauna atractive. Acestea pot fi de tipul evenimentelor Cocktail sau se pot transforma in adevarate petreceri-senzatie. Corporatistii adora rafinamentul, iar gusturile pot fi discutate numai in acest cadru.

petrecere in aer liber

Evenimente in aer liber – evenimentele in afara aglomeratiei urbane sunt intotdeauna o idee foarte buna. Exista un spectru foarte larg de activitati care pot fi desfasurate in aer liber si care vor stimula atat intelectul, cat si fizicul corporatistilor. Paintball, echitatia, parcurile de aventuri, alpinismul, petrecerile la piscina, sporturi de apa precum rafting, caiac, expeditii, concursuri de pescuit, etc., sunt doar cateva dintre ideile care pot fi puse in practica in cadrul unui eveniment corporate, in care distractia nu poate lipsi.

escape the room petrecere

Escape Room – activitatile de tipul „escape the room” se desfasoara in echipa, contratimp, iar reactiile colegilor vor fi neasteptate. Astfel de evenimente pot fi organizate impreuna cu intreaga corporatie, urmate de cine private, show-uri de stand-up comedy sau concerte de tip lounge.

discover me 2

Crearea unei comunitati – astfel de evenimente au loc in spatiile urbane, in localuri populare, asa cum este si evenimentul din data de 7 aprilie din Scottish Pub. Evenimentele de tipul „Discover me” sunt destinate iubitorilor de seri casual in care pozitiile sociale si profesionale dispar, iar colegii tai vor deveni prietenii tai.

Kim

Kim