EXCURSII

EXCURSII NATURA BRASOV

Știi ce aventură interesantă poți avea într-o excursie? Știi cât de fain este să vezi locuri inedite și să te bucuri alături de prieteni noi? De când nu ai mai mers într-o excursie? Ei bine, ”Party for You” organizează excursii și drumeții dintre cele mai interesante.

De multe ori vezi o fotografie cu un loc atât de frumos încât îți spui că “trebuie să ajung și eu aici!” sau auzi despre o destinație care îți rămâne în gând, dar nu găsești niciodată imboldul destul de puternic pentru a trece la fapte. Spune-ne ideea ta și plecăm în excursie.

Poate fi un off-road adventure până la lacul Bulboci în Bucegi, sau o plimbare cu autocarul/microbusul până la Bâlea Lac sau, dacă te simți în formă, poate fi o tură de treking pentru o zi sau două, în munți. Excursia poate fi pe cât de ușoară sau de aventuroasă îți dorești.

Te scoatem din casă și din cotidian! Scrie-ne și spune-ne unde vrei să mergi, propune o destinație, spune-ne cum îți place să petreci timpul liber, facem gașca mare și plecăm. Aceasta este comunitatea ”Party for You”.