”Ecologizare prin socializare!” O amplă acțiune, desfășurată pe Dealul Lempeș

Written by Published in Povești cu final fericit, Socializare Brașov
20161112_100134_resized

Comunitatea de prieteni ”Party for You”, împreună cu Fundația ”Carpați”, Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov și Asociația ”Aici pentru Tine” au organizat o acțiune de ecologizare în Aria Protejată ”Dealul Lempeș” Brașov.

Acțiunea ”Ecologizare prin socializare” a avut loc, sâmbătă, 14 noiembrie 2016 și a atras câțiva zeci de iubitori ai naturii. Întâlnirea a avut loc în Brașov, de acolo de unde participanții au fost preluați de echipele ”Party for You” și reprezentanți ai Fundației ”Carpați”. După un scurt instructaj, ecologizarea a început din zona Aerodromului Sânpetru până pe partea cealaltă a Dealului Lempeș, în apropiere de Hărman.

S-au strâns zeci de saci de gunoaie, saci încărcați cu pet-uri, sticle, cutii de bere, haine, ambalaje de la alimente, dar și pamperși. Timp de aproximativ 5 ore, participanții la eveniment au strâns tot ce le-a ieșit în cale pe parcursul traseului stabilit.

Din păcate, dorim să tragem un semnal de alarmă! Având în vedere faptul că este o Arie Protejată, s-au găsit destul de multe gunoaie, ceea ce am reușit noi să facem fiind o mică parte din Dealul Lempeș. Este important ca lumea să conștientizeze importanța naturii și să o protejăm pe cât de mult putem.

Le mulțumim partenerilor noștri de la Fundația ”Carpați” pentru că ne-au pus la dispoziție materialele necesare pentru ecologizare și au asigurat transportul participanților. Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor celor care au luat parte la eveniment. De menționat aici, au fost persoane care au venit tocmai de la Făgăraș pentru a participa la acțiunea de ecologizare.

În perioada următoare, ”Party for You” by AdTeam, va organiza și alte evenimente. Cât despre acțiunile de ecologizare, acestea vor fi reluate cel mai probabil în primăvara anului următor.

Citește mai multe despre ”Party for You”: http://partyforyou.ro/ro/despre-party-for-you/

Citește mai multe despre Fundația ”Carpați”: http://www.fundatiacarpati.ro/

Citește despre Asociația ”Aici pentru Tine”: http://asociatiaaicipentrutine.ro/povestea-noastra/

APARIȚII ÎN PRESĂ:

Transilvania365.ro: http://www.transilvania365.ro/ecologizare-prin-socializare/

Transilvania News: https://transilvanianews.com/2016/11/14/brasov-zeci-de-persoane-au-luat-parte-la-ecologizare-prin-socializare/

alexandru