DESPRE NOI

petrecere brasov

Bine ai venit în comunitatea ”Party for You”!

Ce facem noi? Petrecem din noapte până-n zi și socializăăăm din zi până-n noapte! Renunță și tu la telefon, la calculator, la orice alt mijloc de comunicare și vino să ne împrietenim, să socializăm și să ne distrăm pe cinste la cele mai tari party-uri din oraș.

Nu ne crezi? Îți vom demonstra! Contactează-ne, ia parte la un eveniment și vei vedea ce înseamnă cu adevărat o petrecere pentru tine, în care să te regăsești și unde vei cunoaște oameni noi.

”Party for You” by AdTeam este un proiect prin care ne propunem să îi aducem pe oameni mai aproape unii de alții. Vârsta nu are limite, însă uneori singurătatea își face simțită prezența.

 Într-o lume a vitezei în care fiecare trage pentru el, timpul este limitat, iar prietenii îi vedem din ce în ce mai rar, noi spunem ”STOP”. Este momentul să te bucuri de viață, să cunoști oameni, să socializezi, să te distrezi, indiferent de vârstă!

”Party for You” este locul unde îi convingem pe tineri să renunțe pentru scurt timp la telefon, la mijloacele media, și îi invităm la distracție, la cele mai tari petreceri din oraș. Și nu te teme dacă vârsta ta este mai înaintată. Nu spune că nu te mai simți tânăr, vino alături de noi, organizăm evenimente pentru toate categoriile de vârstă.

Oragnizăm petreceri private, petreceri tematice, Petreceri pentru copii, Exclusive VIP Party, Evenimente Business și Excursii.

”Party For You” nu ține cont de vârstă, profesie sau statut social, iar la noi distracția este la ea acasă!

Echipa noastră are experiență în organizarea evenimentelor corporate și/sau business, avem idei, cunoaștem locurile ideale din Brașov și nu numai! Suntem hotărâți să te scoatem din casă, și să creem o platformă la care să poți apela atunci cand vrei să petreci dar nu ai cu cine, cand vrei să ieși în oraș să mănânci, când vrei să cunoști oameni noi și să socializezi.

Te așteptăm cu drag în comunitatea ”Party for You”!