Atitudinea este totul

Written by Published in Dezvoltare personală
atitudine

Eu cred ca oamenii se impart in doua categorii: invingatori si invinsi.

Cei invingatori sunt optimisti si au o atitudine pozitiva in timp ce invinsii il iau in brate pe “nu pot” si  sunt mereu pesimisti.

Te-ai intrebat oare de ce unii dintre noi sunt loviti de incercari, probleme, care parca nu se mai termina, si totusi raman senini, calmi, optimisti.. iar altii se plang continuu dar in realitate nu exista in viata lor probleme majore?

Diferenta dintre ei o face atitudinea, sau mai mult lipsa credintei, increderea in noi si in Dumnezeu.Batranii intelepti spun ca omul fara credinta este un om fara Dumnezu, este mereu abatut, suparat, neputincios si nemultumit, un invins..

Ce este atitudinea?Frumos spunea cineva imi permit sa-l citez “pasaportul spre un maine mai bun”

Daca gandesti pozitiv atunci si actionezi cu curaj.Invingatorii sunt cei care nu renunta niciodata pentru ca esecul, deceptia este urmata totdeauna la scurta distanta de succes.Trebuie sa ai doar vointa si rabdare, si sa nu disperi.Omul cuprins de neputinta, disperare, isi creeaza un cerc de energie negativa  prin care nu face decat sa se adanceasca tot mai mult in suferinta si nemultumire si sa-i alunge pe ceilalti din jurul lui.

Nimeni nu agreaza o persoana pesimista, care e mereu contra, care nu poate purta o discutie constructiva si mereu vede si pune raul in fata, pentru ca “asa e mai bine” spune el.

Oamenii cu o atitudine pozitiva sunt tot timpul zambitori, cu lumina pe fata si in suflet, cu care te incarci pozitiv stand de vorba, care iti spun mereu o vorba buna, si pe care e bine sa-i ai in preajma.

Asadar..tu in care categorie te inscrii?

Ne place sa credem ca Partyforyou inseamna oameni buni, cu incredere in viitor si in viata, cu o atitudine frumoasa si curata.Daca simti ca nu ai aceste calitati si esti totusi constient de acest lucru, nu e capatul lumii.Vino alaturi de noi si poate iti vei schimba atitudinea, poate vei deveni mai increzator in viata, si poate vei vedea ca nu e totul asa negru, ca tot acest “rau”, “negru” e doar in tine, e de fapt o proiectie negativista pe care o faci in fiecarei zi.

Daca avem puterea si intelepciunea sa intelegem sa traim fiecare zi in prezent, fara sa ne facem planuri pentru viitor sau sa ne plangem trecutul, fara sa avem pareri de rau, atunci suntem niste invingatori.

O persoana fericita este o persoana increzatoare, optimista, vesela, care vede viata ca cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu.

Ajungem la curaj, spirit de actiune, succes, valori si calitati ce apartin doar  invingatorilor.

Te asteptam sa fii un invingator, fie ca esti deja, fie ca vei deveni curand alaturi de noi.

Partyforyou exista pentru cei invingatori si pentru oamenii cu atitudine si calitate.

Inscrie-te si aplica la evenimentele noastre.

Kim

Kim